Tag på singlerejse til smukke Vietnam og Cambodia

10 april 2019
Emilie Ann Jacobsen
Tag på singlerejse til smukke Vietnam og Cambodia

Har du længe drømt om at komme til Vietnam og Cambodia? Men har du ikke turdet tage af sted alene? Eller har du ikke haft lyst til at gøre det, fordi du gerne ville have nogle at dele oplevelserne med? Begge dele er helt forståeligt. Heldigvis behøver du dog ikke at lade være med at tage af sted, selvom du ikke lige har en kæreste eller en ven eller veninde, der gerne vil tage med. 

En mulighed er nemlig, at du tager på singleferie til de to lande. Der rejser du sammen med en gruppe, hvor alle de andre også er singler. Dermed er der ikke nogle irriterende par, der kun holder sig for sig selv. I er alle på lige fod i rejseselskabet. 

Et af de firmaer, der arrangerer singleferier til Vietnam og Cambodia, er event4singler.dk. De har flere års erfaring fra branchen og skaber nogle hyggelige ferier, hvor der er fokus på oplevelser og at have det sjovt sammen. Hvis det så fører til kærlighed eller venskab, er det fint, men det er ikke noget, som du får presset ned i halsen, når du er af sted. 

Vietnam og Cambodia er lande, der er så anderledes i forhold til alt, hvad du kender herhjemme fra. Derfor er det rart for dig at have nogle andre at rejse sammen med. Selvom du ikke er på jagt efter en kæreste, giver det derfor god mening for dig at rejse sammen med en gruppe. Det er rart at have dem at støtte sig til – og sjovt at have dem at dele oplevelserne med. 

Du behøver ikke at være bange for, at du skal af sted med en masse fremmede, når du rejser med event4singler.dk. De sørger nemlig for at holde en introduktionsmiddag herhjemme i Danmark cirka en måned inden afrejse. Dermed har du mødt alle, hvilket gør det langt mindre farligt, når du skal møde op i lufthavnen.

Flere Nyheder