Sådan finder du et billigt lån

09 april 2021
Emilie Ann Jacobsen

Vil du gerne låne penge, vil du selvfølgelig gerne låne dem så billigt som muligt. Men hvordan kan du lige vide, om et lån er billigt eller ej? Der er en række faktorer, du skal se på, når du gerne vil finde et billigt lån. 

En god mulighed for dig er, at du ser på ikano bank. De har gjort det meget enkelt at låne penge via internettet, og du kan nemt få et overblik over, hvor meget det kommer til at koste dig. 

Når du gerne vil låne penge billigt, bør du først og fremmest se på, hvor høj ÅOP er. Det er et tal, der viser de årlige omkostninger i procent. Det har altså alt det, du skal betale i forbindelse med lånet med. Både renter og gebyrer. Jo lavere ÅOP er, des billigere er lånet. 

Overvej hvor længe du vil låne pengene 

Det gør ikke dit lån billigere, at du er længere tid om at betale dit lån af, men du kommer til at skulle betale mindre af hver måned. Derfor er det også en måde for dig at låne pengene billigere. Det kan være rigtig rart for dig, at du ikke er nødt til at betale lige så mange penge hver måned. 

Derudover kan du også se på, om lånet bliver billigere, hvis du stiller sikkerhed for det. Når du stiller sikkerhed, har banken en bedre mulighed for at få deres penge igen. Derfor er de typisk også villige til at låne dig penge til en mere favorabel rente. 

Der er altså flere forskellige måder, hvorpå du kan få et billigt lån eller i hvert fald sænke den månedlige betaling. Når du tager et lån gennem en bank som Ikano Bank, bestemmer du helt selv, hvad du gerne vil bruge pengene på. Læs mere om det her

Flere Nyheder