Sådan får du de bedste skillevægselementer

17 februar 2021
Silje Hansen

Hvis du arbejder på et byggeprojekt, hvor der bruges betonelementer, så kender du sikkert alt til de fordele, der følger med. Blandt andet at der kan bygges væsentligt mere effektivt, da du får leveret hele elementer til byggeriet, som blot skal monteres, når de ankommer til byggepladsen. 

Hvis du gerne vil have produceret skillevægselementer til det, du arbejder med, så vil du sikkert gerne have dem produceret i den bedst mulige kvalitet. Spørgsmålet er naturligvis bare, hvordan du får det. Det prøver vi at kigge nærmere på herunder. 

Sådan kan du finde gode skillevægselementer 

Til en start kan du lede efter et firma, som har solid erfaring i branchen. Det kan nemlig fortælle dig noget om, hvor rutinerede de er, når det kommer til at producere skillevægselementer i lige de mål og med den overflade, du kunne ønske dig. 

En anden ting du bør kigge efter er, hvordan de kvalitetssikrer deres produkter. I og med at skillevægselementer skal bruges til et byggeprojekt, så er der visse standarder, de skal leve op til, så de kan holde til belastningen fra det, der bygges ovenpå. Dyk derfor også ned i, hvordan de tester produkterne, og hvordan dine skillevægselementer passer ift. den belastning, der er i bygningen, du arbejder med. 

Det er også til din fordel, hvis du dykker ned i de forskellige projekter, som firmaet tidligere har produceret skillevægselementer til. Det kan nemlig også give dig en fornemmelse af projekternes størrelse, og hvordan de har hjulpet kunder med at nå i mål på forskellige måder. 

Undersøg prisen på skillevægselementer

Prisen har naturligvis også altid noget at sige, når du skal have produceret “produkter” ude i byen. Tag derfor en god dialog med firmaet omkring prissætningen på de skillevægselementer, du skal bruge. Du kan med fordel starte med at kontakte thomas praefab, som er en ret erfaren spiller på markedet, når vi snakker om skillevægselementer: https://www.thomas-gruppe.dk/.

Flere Nyheder