Mobil covers - til bekyttelse af din nye smartphone

Mobil covers – til bekyttelse af din nye smartphone

Er du typen, som styrter ud og køber den nyeste model iPhone, Samsung, LG, Huawei eller anden kendt smartphone lige i det øjeblik, den udkommer? Så er du sikkert en rigtig gadget freak, som ikke kan få nok af smarte og avancerede funktioner, lækkert design, smukke linjer og masser af spændende, nye features. Med hver enkelt ny model smartphone lanceres noget nyt og spændende, som du absolut ikke må være foruden. Og du betaler også prisen – en ny smartphone koster typisk flere tusind kroner. Derfor er det virkelig ærgerligt, hvis du skulle gå hen og tabe din nye smartphone på vejen, på fortovet eller på badeværelset. De færreste smartphones slipper nemlig særligt godt fra at ramme en hård overflade – selv fra lav højde.

Beskyt din smartphone – køb et robust mobil cover til den

Dette skyldes, at det ultra slanke design giver køb på en god del af den robusthed, som var kendtegnet ved de ældre mobil telefoner. Samtidig er det følsomme display din brugergrænseflade til samtlige funktioner, selv de mest basale som for eksempel opkald og sms, hvor de gammeldags mobil telefoner havde trykknapper, og kun et ganske lille display, som knap så hurtigt revnede eller splintrede.

Dette betyder, at så snart displayet er røget sig en tur, mister du adgangen til at bruge din telefon. Og så er der ikke andet for end at sende den på værksted. Dette kan hurtigt gå hen og blive en rigtig dyr affære. Og derfor er det vigtigt, at du sørger for at beskytte din smartphone – for eksempel med et billigt mobil cover eller mobil etui til smartphone, gerne kombineret med stærk, usynlig beskyttelsesfilm til front displayet.

Find smartphone covers online

Hos lux-case.dk kan du finde et mobil cover, som passer til netop din smartphone. Kig ind og find covers samt andet mobil tilbehør på lux-case.dk