Maling af badekar – når badekarret skal friskes op

30 januar 2019
Astrid Pedersen
Maling af badekar - når badekarret skal friskes op

Dit badekar er et stort og nærmest uvurderligt aktiv for din bolig. Dette bør du tage ind i betragtning, hvis du står for at skulle sælge dit hus eller din lejlighed. Det er relativt få boliger, i hvilke badekar stadig er en fast bestanddel af badeværelset. Og samtidig har flere og flere boligkøbere fået øjnene op for den luksus, der ligger i at kunne tage sig et varmt og velgørende bad, når man kommer hjem fra arbejde efter en lang og stressende dag. Med et lækkert badekar behøver man ikke at bruge penge eller tid på at tage i spa for at få bragt lindring og helse til krop og sjæl. Du kan få en lækker wellness oplevelse inden for hjemmets fire vægge – langt billigere, og lige så længe, som du selv ønsker.

Dit slidte badekar er en bakterie bombe

Alt dette er selvfølgelig forudsat, at dit badekar er rent, pænt og velholdt. Hvis dit badekar er slidt, ridset og skrammet, og med en emalje, som præsenterer med gullige pletter rundt omkring, vil dit badekar ikke alene fremstå uindbydende og grimt – det vil også være direkte uhygiejnisk at nedsænke sit legeme i. De ulækre skjolder er nemlig ikke bare misfarvninger fra kalk og okker, som aflejrer sig i den slidte emalje. De er også grobund for alskens bakterier og snavs, som lever i de sæbe- og hud rester, som hænger fast i den ru overflade. Derfor er det vigtigt, at du får renset og emaljeret dit badekar, førend potentielle købere får øje på det ved en fremvisning eller et åbent hus arrangement.

Maling af badekar

En dygtig håndværker kan genskabe dit badekar, så det fremstår nyt, skinnende og lækkert, ved en simpel og billig emaljering af badekar. På maling-af-badekar.dk kan du læse mere om, hvordan processen foregår – og bestille tid til emaljering af dit gamle badekar.

Flere Nyheder