Kvalificeret alkoholbehandling uden antabus

16 september 2018
Astrid Pedersen
image

Et alkoholmisbrug bunder typisk i andet og mere end jagten på rusen selv. Det er ikke uden grund, at man taler om at ”drukne sine sorger”. Langt de fleste alkoholikere og misbrugere af andre stoffer bruger alkoholen eller stofferne til at slippe væk fra en virkelighed, som gør for ondt. Stoffer og alkohol bedøver såvel sanser som følelser, så længe rusen står på – og når den aftager, skal der på ny indtages farlige stoffer. Et langvarigt misbrug medfører således en afhængighed, som både er psykisk og fysisk, og som blot er skruen uden ende. Den misbrugsramte vil udvise en destruktiv – og selvdestruktiv – adfærd, som kan medføre, at vedkommende mister alt – familie, venner, penge, job, bolig, og, i sidste ende, sin egen personlighed.

Hjælp din misbrugsramte ven eller dit alkoholiserede familiemedlem tilbage til livet

Som pårørende er det uendeligt svært og meget smertefuldt at være vidne til, at et misbrugsramt medmenneske svinder bort, og bliver overtaget af sin afhængighed. Alting kommer til at handle om, hvornår vedkommende kan få sit næste fix, sit næste glas, eller måske penge til endnu en tur på kasino (hvis der er tale om en ludoman). Og alt andet bliver lige gyldigt. Er du pårørende til en misbruger, vil der komme et tidspunkt, hvor du ikke længere er i tvivl om, hvad det er, der foregår. Og her er du forpligtet til at gribe ind, og gøre dit aller yderste for, at den misbrugsramte får den rette terapeutiske behandling.

Kvalificeret alkoholbehandling i rolige og trygge omgivelser

Når først den misbrugsramte er kommet så langt i sin erkendelsesproces, at behandling er en mulighed, er det vigtigt, at i finder det rigtige misbrugscenter. Behandlingscenter Stien er, med sin uforstyrrede beliggenhed i naturskønne omgivelser lidt uden for Haderslev, ideelt som behandlingscenter for alkoholikere, som ønsker at vende tilbage til livet som hele mennesker. Læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk/antabus/ 

Flere Nyheder