Hvem skal hjælpe dig i mål med folieskilte?

05 juli 2021
Cecilie Mortensen

Det gode ved folieskilte er, at de kan bruges til mange forskellige ting. Folieskilte kan bruges som advarselsskilte på produkter, hvis opbevaring man skal være ekstra opmærksom på. Folieskilte skal bruges som navneskilte, piktogramskilte, reklameskilte og meget mere. Nu hvor det er slået fast, hvem skal du så vælge til at hjælpe med at lave folieskilte? Det får du lidt forskellige bud på herunder. 

Sådan vælger du et firma til at lave folieskilte 

Kan du finde et lokalt firma? 

Du kan gøre hele din søgeproces en del nemmere for dig selv, hvis du begynder at søge lokalt. På den måde kan du få indsnævret feltet en hel del, så du kan bruge tid på at undersøge mere omkring de enkelte skiltefirmaer. 

Kan firmaet lave de folieskilte, du skal bruge? 

Hvis du udvælger et par lokale firmaer, så kan du lave en forespørgsel om, hvorvidt de kan lave de skilte, du skal bruge. Når det kommer til folieskilte, så skelnes der nemlig måde mellem stripcal F/FC, stripcal PP og stripcal AF. Hvis du aldrig har hørt om de forskellige varianter, så bare rolig. Du kan naturligvis få god rådgivning omkring valget af folieskilte, når du er i dialog med firmaerne. 

Hvornår kan folieskiltene være klar? 

En tredje ting du kan vælge et firma ud fra er, hvornår dine folieskilte kan være klar. Det kan være ekstra relevant for dig, som måske skal bruge dem til en bestemt deadline. 

Hvad er den samlede pris for folieskiltene? 

En sidste ting du selvfølgelig kan forhøre dig om er, hvad du skal betale for de folieskilte, du skal have lavet. For hellere have lavet en god forventningsafstemning på forhånd, så prisen er fast og du kan undgå ekstraregninger, du ikke havde regnet med. 

Hvis du vil undersøge de muligheder, der er, når det kommer til folieskilte, så bliv inspireret her.

Flere Nyheder