Guldbryllupsmusik i København; hvad er der at vælge blandt?

17 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er en stor ting at fejre guldbryllup, og selvom det kan være lidt tætpakket i vores hovedstad, så er der mange, der finder plads og ikke mindst fornøjelse til at fejre et guldbryllup – også selvom man så om morgenen må stå ude på en lidt larmende gade og spille musik op til en lejlighed.

For det er jo tradition med sådan noget, og sådan forestiller de fleste sig nok det med musik ved anledninger som guldbryllupper med videre.

Men der er sådan set en masse forskelligt at vælge imellem, og det er ikke blot til den obligatoriske morgenmusik, da man så måske også har brug for noget musik ved selve fejringen, der kan finde sted senere.

I så tilfælde er der jo ofte forskellen i den forstand, at man i det første tilfælde skal overraske parret med musikken, mens parret selv kan vælge musikken i det andet tilfælde.

Vælg den passende musik til anledningen

Morgenmusikken er ofte et mindre orkester, der spiller nogle traditionelle sange, som man anvender i forbindelse med sådan et guldbryllup.

Er man netop også oppe i sådan en alder, hvor man kan fejre guldbryllup, så foretrækker man nok også at holde traditionerne i hævd, hvorfor man ikke skal begynde at gøre det moderne med en DJ, et rockband eller noget andet lignende.

Men hvis nu parret eller den ene part har noget interesse i jagt eller selv går op i noget bestemt musik; eller parret har en fælles sang, der har fulgt dem gennem livet, så kan man jo få spillet den sang eller få tilvalgt det udvalgte instrument til orkesteret, der spiller morgenmusikken.

Angående selve fejringen med guldbrylluppet, som parret selv står for, så er det nok på sin plads at vælge et band, der kan spille de klassiske numre, som alle kender, hvis man har råd til sådan et band.

Flere Nyheder