Friskbrygget kaffe til receptionen med en smart kaffevogn

27 august 2020
Astrid Pedersen
Friskbrygget kaffe til receptionen med en smart kaffevogn

Overvejer du at gøre noget ekstra ud af forplejningen til din næste reception eller konference? Så kan du overveje at få hjælp udefra. Foruden catering, som kan dække bespisningen, kan du eksempelvis leje en smart kaffevogn eller kaffeknallert som kan stå for dækning af behovet for friskbrygget kaffe i pauserne.

Hvor kan jeg leje en kaffevogn i Aalborg?

Hvis dit arrangement finder sted i Aalborg kan du med fordel benytte Kaffeexpressen til leje af kaffeknallert eller kaffevogn. Kaffeexpressen er leveringsdygtige i såvel kaffeknallerter, kaffevogne og øvrigt materiel som i lækker, velsmagende kaffe og smilende personale.

Når du vælger Kaffeexpressen som din leverandør af kaffevogn kan du være sikker på at få et ganske formidabelt kvalitets produkt. De dygtige og servile baristaer serverer den friskbryggede kaffe i flere varianter med smil og engagement.

Dine gæster eller deltagere ved dit arrangement kan selv vælge om de ønsker espresso, cappuccino, americano, caffe latte eller en af de mange andre varianter heraf. Kaffeexpressen kan også sagtens levere varm te eller kakao til de kunder som ikke bryder sig om kaffe. Og der er selvfølgelig garanti for leverancer ad libitum inden for det aftalte tidsrum.

Økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed me Kaffeexpressen

Kaffeexpressen står for såvel fair trade som økologi og klima når det handler om de produkter som forhandles i kaffevogne og kaffeknallerter.

Det ligger Kaffeexpressen meget på sinde at holde en høj standard såvel når det handler om kvaliteten af det anvendte udstyr som når det kommer til økologien og bæredygtigheden af de indkøbte materialer. Både kaffe og emballage er således nøje udvalgt efter kriterier så som fair trade, økologi og klima ansvarlighed. Eksempelvis er kaffekopper og holdere fremstillet i 100% biologisk nedbrydeligt materiale, og både kaffebønner, mælk, sirup og andre råvarer er produceret under størst mulig hensyntagen til miljø og klima.

Du kan læse mere om Kaffeexpressen på hjemmesiden kaffeexpressen.dk

Flere Nyheder