Find yderdøre i bedste kvalitet online

30 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal boligen total renoveres, og ønsker du i den anledning at skifte samtlige døre ud? Så bør du gøre dig umage i udvælgelse af nye døre – her under i særdeleshed yderdøre.

Hoveddøren – husets ansigt udadtil

Din hoveddør er blandt de yderdøre som skal kunne holde til mest. Det er denne dør som oftest benyttes når du og din familie samt jeres eventuelle gæster skal ind og ud af huset.

Derfor bør din hoveddør holde en vis kvalitet. Samtidig vil du gerne have en hoveddør som er smuk og får boligen til at virke indbydende. Og derfor bør du se dig ekstra og særligt godt for når den nye hoveddør skal udvælges.

image

Køkkendør og bryggersdør – to vigtige facadedøre

Det betyder dog ikke at du skal prioritere de øvrige yderdøre i huset. Dørene til køkkenet bryggerset, og eventuelt kælderen er også værd at bruge tid på.

Mange husejere vælger en køkkendør i den typiske stalddørs model, det vil sige en todelt dør. Her skal du være opmærksom på at døren slutter helt tæt, ikke blot i dørrammen, men også de to halvdele imellem. Og du skal sikre dig at døren kan indbrudssikres på lige fod med de øvrige yderdøre.

Altandør og terrassedør – vær opmærksom på store glaspartier

Altandøre og terrassedøre består ofte mestendels af glasruder. Når du vælger altandør eller terrassedør skal du derfor sikre dig at døren er indfattet med glas som er enten dobbelt eller tredobbelt isoleret. Ellers risikerer du et ganske substantielt varmetab gennem døren.

Indfatningen bør selvfølgelig være helt tæt og i god kvalitet. Og rammerne i en altandør eller terrassedør bør være fremstillet af solide materialer, der kan holde varmen inde og kulden ude.

Find de bedste yderdøre online

Hos Klarfönster kan du finde et stort udvalg af vinduer og døre i top kvalitet. Læs mere på klarfonster.se

Flere Nyheder