Find kvalificeret kosmetisk klinik i Købehavn

07 oktober 2020
Astrid Pedersen

Vi kan alle sammen trænge til en lille opstrammer i ny og næ – af den kosmetiske slags, altså. De tider er forbi hvor opstramning af hud og mere fylde og friskhed i ansigtet var ensbetydende med dyre og langvarige skønhedsoperationer med unaturlige resultater. Nu om stunder kan du på ganske få minutter skabe mere liv og symmetri i dit ansigt, og dermed få et mere harmonisk udtryk. Og det helt uden brug af bedøvelse, skalpel og sutur.

Skønhedsbehandlinger uden operation – hvordan og hvorledes?

Du har måske hørt om Botox, og forbinder muligvis begrebet med kunstigt oppustede læber og udtryksløse ansigter. Dette skyldes nok at du udelukkende er blevet præsenteret for disse ekstreme resultater.

Du er dog sandsynligvis stødt på rigtig mange mennesker i din hverdag som gør brug af Botox som skønheds fremmende middel. Det er der nemlig rigtig mange der gør. Det fine ved Botox er at det, hvis det bliver brugt rigtigt, ikke vil kunne ses.

Hvis en dygtig behandler lægger Botox på den rigtige måde vil det ikke fjerne din mimik eller gøre dit udtryk stift og unaturligt – snarere tvært imod. Med Botox kan du fjerne de mange tegn på overbelastning og stress som kan sætte sig i dit ansigt og tynge det nedad. Det betyder at du bevarer dit personlige udtryk – blot en mere frisk og levende udgave af det.

Det samme gør sig gældende med fillers, som ikke blot bruges til at lave bulnende kysselæber – de såkaldte ”andenæb”. Med fillers kan du på diskret vis løfte dine ansigts træk eller skabe mere markerede linjer omkring kæbe, hage, tinding og kindben. Og alt dette uden brug af kirurgi eller lang restitutions tid.

Hvor kan jeg få Botox og fillers i København?

Inviocare er en professionel skønhedsklinik i København med stor ekspertise inden for såvel Botox som fillers – læs mere på https://inviocare.com/ 

Flere Nyheder