Find din kompetente og erfarne boligadvokat Ballerup

02 oktober 2018
Astrid Pedersen
image

Der er i reglen altid mange udfordringer forbundet med det at købe ny bolig. Uanset om du er førstegangskøber, og måske lige er flyttet hjemmefra, eller om du har flere ejendoms handler bag dig, og måske leder efter et hus eller en lejlighed, i hvilken du ønsker at tilbringe resten af dit liv, bør du træffe visse forholdsregler. Dette gælder uanset boligens størrelse eller beliggenhed, og uanset købesummens størrelse – for uanset hvad, er et boligkøb så stor en økonomisk udskrivning, at de færreste kan tillade sig at være direkte lemfældige dermed.

Boligadvokaten står på din side

Mange tror fejlagtigt, at de kan bruge ejendomsmægleren som sparring partner i forbindelse med køb af hus eller lejlighed. Men ejendomsmægleren må, ifølge gældende love og regulativer, kun repræsentere én part i den pågående bolighandel. Og da det er salget, ejendomsmægleren scorer sin provision på, vil han typisk tage sælgers parti. Dette betyder, at du selv skal finde en boligadvokat, som kan bistå dig udi boligkøbets svære kunst, og hjælpe dig med at navigere uden om de mange faldgruber, boligmarkedet indeholder.

Hvad kan en boligadvokat?

En boligadvokat klarer – så at sige – paragrafferne. Dette indebærer at læse al dokumentation, som vedrører ejendommen, igennem. Dette er måske den vigtigste del af boligadvokatens arbejde, for det er her, han har mulighed for at opsnappe vigtige oplysninger – for eksempel i form af kritiske klausuler eller planer om byggeri i området – som kunne have betydning for din boligs værdi i fremtiden. Kort sagt hjælper din boligadvokat dig med ikke at købe katten i sækken. Man kan komme gruelig galt af sted med et boligkøb – men med en dygtig boligadvokat er du godt hjulpet.

Hvor finder jeg en kompetent boligadvokat Ballerup?

Søger du bolig i Ballerup, kan du for eksempel kontakte eboligadvokat.dk, som har mange års erfaring med bolighandel.

Flere Nyheder