Find den optimale forsendelsesmetode med GLS

29 oktober 2018
Astrid Pedersen
Find den optimale forsendelsesmetode med GLS

Sender du ofte pakker ud – enten som firma, eller måske som privat handlende – så har du brug for en pålidelig leverandør af forsendelses løsninger. I forhold til dine modtagere, hvad end de er privat kunder eller samarbejdspartnere, for eksempel forhandlere eller distributører, er det meget vigtigt, at du kan stole på, at dine forsendelser kommer frem – til tiden, og i intakt tilstand.

Samtidig er der ingen grund til at betale for meget for forsendelse. Du kan lige så godt gå efter den billigste og bedste løsning, når det handler om at få forsendelser frem. Derfor er det en god idé med jævne mellemrum at afsøge markedet for gode tilbud fra de forskellige operatører, for eksempel FedEx, Post Nord, GLS, DHL, DAO, Bring og UPS, som er de ledende aktører inden for fragt og logistik i såvel Danmark og Europa som i resten af Verden.

Find de billigste forsendelser på pakke.dk

Har du ikke tid eller ressourcer til at foretage denne research, kan pakke.dk gøre det for dig. Pakke.dk er en pris sammenlignings portal, som har speciale inden for billige priser på forsendelser. Hvis du blot indtaster din forsendelses art, mål og vægt samt afsenderadresse og destination, finder pakke.dk de bedste forsendelses modeller frem til dig fra oven for nævnte operatører. Og foretrækker du en helt specifik leverandør, for eksempel GLS, kan du både finde den mest optimale forsendelses model samt den billigste pris på ydelsen. Du kan oven i købet bestille din GLS forsendelse via pakke.dk, og benytte pakke.dk’s smarte tracking app til at følge din forsendelse med GLS hele vejen fra afsender til modtager.

Vælg GLS – for professionel håndtering af din forsendelse

Når du vælger GLS som din leverandør af fragt og logistik løsninger, får du en professionel operatør med mange års erfaring inden for post og distribution, både i og uden for Europa. Læs mere, og bestil din forsendelse, på pakke.dk

Flere Nyheder