Fiks dit badekar

21 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Badekar er en luksus, som mange mennesker tager for givet. Det er her, du går hen for at slappe af efter en lang dag og det er her, du går hen, når du skal nyde et glas vin i fred – eller når du har fået et glas vin for meget til middagen. En tur i badekarret er også fantastisk til at lindre stive muskler efter træning!

 

image

 

Trænger dit badekar til en kærlig hånd?

Er du træt af dit gamle badekar, fordi det er begyndt at se en smule slidt ud? Bare rolig, der er masser af kreative måder at pifte det trætte og gamle badekar op på uden at bruge mange penge på nye fliser eller udskifte det helt og holdent! Vi vil præsentere to idéer til, hvordan du kan gøre dette.

Huller eller ridser i emaljen?

Hvis du er så uheldig, at der er kommet huller eller ridser i emaljen på dit badekar, så forstår vi godt, at du ønsker at gøre noget ved det. For, det er hverken flot at se på eller rart at røre ved. Du kan vælge at fikse det selv ved at bruge polyurethan, der minder om epoxy. Fordelene ved dette materiale er, at du kan vælge mellem forskellige farver, det er utrolig slidstærkt og så er det yderst rengøringsvenligt. Ulempen er, at det er et svært materiale at arbejde med, hvis du ikke har prøvet det før. Du bør derfor overveje at hyre en professionel til at ordne dit badekar – eller i hvert fald rådføre dig med en, der har forstand på det.

Hvis du vil vide mere, kan du søge på ‘badekar emalje‘ og læse mere om dine muligheder.

Maling er vejen frem

Du kan også vælge at male dit badekar for at pifte det op. Du skal bruge en primer før du påfører den ønskede farve. Det kan du gøre ved at bruge en rulle eller en pensel. Sørg for at udfylde detaljerne, inden du pensler malingen på – f.eks. omkring vandhanerne og andet inventar. Du ender med et resultat, der ligner et nyt badekar.

Flere Nyheder