Få fremstillet et smukt sildebensbord hos professionel snedker

15 januar 2021
Astrid Pedersen

Skal dit nye sofabord eller spisebord være helt unikt, og samtidig udstråle stil og elegance? Så bør du vælge et lækkert sildebensbord som er fremstillet af en faglært håndværker.

Hvorfor skal jeg vælge et sildebensbord?

Et sildebensbord adskiller sig fra et traditionelt plankebord ved sit flotte mønster. Sildebens mønsteret er især kendt fra de smukke og eksklusive herskabslejligheder og flotte patriciervillaer hvor det pryder gulvene i stuer og værelser.

Som oftest vil et sildebensbord i høj kvalitet være fremstillet af en dygtig møbelsnedker, og samtidig være 100% håndlavet. Det smukkeste træk ved et sildebensbord er de unikke stave som er udskåret og lagt i hånden. Stavene vil typisk være fra træer af samme sort, men ikke altid fra samme træ.

Dette giver flotte variationer i farven og i de øvrige unikke træk ved de enkelte stave. Og når bordet er behandlet med olie eller voks vil det smukke farvespil rigtig komme til sin ret.

Hvem kan fremstille et sildebensbord i høj kvalitet?

Hos Fynsk Snedkeri kan du altid finde et stort udvalg af sildebensborde, det ene smukkere og mere levende i sit udtryk end det andet. Du kan vælge imellem sildebensborde i flere forskellige størrelser, lige som du kan vælge bordplader med træværk i varierende sorter og med flere forskellige overflade behandlinger.

Du vil næsten med sikkerhed kunne finde et sildebensbord som matcher din stue og falder i din personlige smag. Og skulle dette ikke være tilfældet vil du hos Fynsk Snedkeri kunne få fremstillet et sildebensbord efter dine egne mål.

Du skal blot angive de relevante mål samt træsort og farve på bordpladen og typen af bordben du ønsker. Så vil de kompetente møbelsnedkere hos Fynsk Snedkeri fremstille dit nye Fynsk Snedkeri så det kommer til at matche din bolig helt perfekt.

Klik ind på fynsksnedkeri.dk og læs mere.

Flere Nyheder