Et ophold på et misbrugscenter kan hjælpe dig ud af afhængigheden

23 november 2018
Astrid Pedersen
Et ophold på et misbrugscenter kan hjælpe dig ud af afhængigheden

Har du oparbejdet et misbrug af alkohol eller receptpligtig medicin, og ønsker du at komme ud af det, før det er for sent? Så bør du søge professionel hjælp. Meget tyder nemlig på, at dit misbrug er betinget af afhængighed, især hvis du ikke blot kan stoppe af dig selv. Og afhængighed er en heftig størrelse, som, når først den holder dig fast i sit jerngreb, er meget svær at slippe fri af igen. Men alene det, at du er nået frem til erkendelsen af, at du har et alvorligt problem, er et stort og flot skridt på vejen til at blive afhængigheden og misbruget kvit – så stor anerkendelse til dig for at have taget dette skridt!

Få hjælp fra et professionelt misbrugscenter, og få has på afhængigheden

Dit næste skridt bør være at søge professionel hjælp til at slippe af med dit misbrug. Alt for mange knækker nakken på selv at forsøge at slippe ud af afhængighedens kløer – og hvis det mislykkes, er der fare for, at man falder tilbage igen. Og denne gang vil afhængigheden have fået endnu stærkere kræfter på grund af eens nederlag. Derfor er det en god idé at få hjælp fra professionelle misbrugskonsulenter, eventuelt folk, som selv har været igennem samme tur, og er kommet helskindede ud på den anden side.

Denne type misbrugskonsulenter finder du hos Behandlingscenter Stien, hvor de sammen med en fast tilknyttet stab bestående af læger, sygeplejersker og terapeuter udgør et særdeles kompetent personale. Her kan du få rådgivning og vejledning til, hvorledes du kan komme ud af din afhængighed, og give slip på dit misbrug. Du kan vælge at lade dig tjekke ind på selve behandlingscenteret til et afvænningsforløb på omtrent fem ugers varighed, og her modtage misbrugsbehandling efter Minnesota modellen.

Læs mere om, hvordan et misbrugscenter som Behandlingscenter Stien kan hjælpe dig med misbrugsbehandling på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder