Et foredrag om antiinflammatorisk kost giver bedre fokus og øger muligheden for at huske det

03 marts 2021
Anders Lundtang Hansen

Heri tager vi afsæt i, at man tager til et foredrag i antiinflammatorisk kost, for det er måske et emne, som de fleste af os ikke lige kender så godt til, så man skal koncentrere sig om at forstå det.

Og lad os bare være ærlige: Det er jo ikke et særligt sexet emne, så der skal gode foredragsholdere til at formidle den viden, eller man skal være exceptionelt interesseret i emnet, hvis det skal glide ned.

Måske er det en kostdiætist eller ens læge, der har sagt, man skal undersøge det emne nærmere for ens sundheds skyld, og så er det måske mere af nød end interesse, at man søger viden om den slags.

Men som sådan kunne emnet sagtens have været noget helt andet, men vi bruger lige dette eksempel, da det ligger godt mellem at være relevant, aktuelt, men også lidt tørt.

Med et foredrag i antiinflammatorisk kost bliver du klogere på det

Der er jo nu om dage mange muligheder for at søge viden, og det kan man se som en positiv ting, at der er så hurtig adgang til fri information.

Men det betyder også, at der er megen fejlinformation, og noget af det kan ligefrem være fordrejet med vilje eller blot som blikfang til at sælge noget, så der er bagmænd bag afsendelsen, som man ikke opdager.

Desuden bliver man let distraheret, hvis man søger information hjemmefra, specielt hvis det ikke er et emne, som man går særligt meget op i.

Derfor kan det bedst svare sig at tage til et fysisk foredrag i dette emne, men kan dette ikke lade sig gøre, så er det næstbedste, at man tager sig et onlineforedrag.

Men det skal være et live et af slagsen, så man ikke bare kan stoppe det, komme fra det, genopstarte det, miste tråden og så videre.

Flere Nyheder