En outdoor-oplevelse må gerne være noget for sig

13 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Er du også den type, som der lige skal have lidt god samvittighed ved at gå en tur inden aftensmaden, så man har en fornemmelse af, at man har forbrændt nogle kalorier, og man trods alt er kommet udenfor?

Sådan er der mange af os, der køber aflad ved at påstå for os selv, at det må gøre op for det outdoor-liv, som vi ellers ikke lige kan overskue.

Vi lægger planer for, hvordan vi skal gøre det en hel weekend, men det bliver aldrig til noget, og man kommer også på undskyldninger om, at man ikke har den rette påklædning, selvom man let kan anskaffe sig nogle Fjällräven jakker til familien og vennerne, så man kan komme ud, for på den måde er man godt klædt på til at være outdoor lidt længere tid ad gangen.

Men så siger vi også, at vejret er dårligt til at være ude, men så foranderligt er vejret heller ikke i Danmark, og vi lever i et fladt land, hvor der ikke er særligt langt hen til civilisationen.

Outdoor

Det gør en godt at være outdoor

Når vi så alligevel kommer lidt ud, så hører vi musik, tjekker telefonen, eller også er vi optaget af nogle tanker samt går den sædvanlige ruter, så man ikke kigger op og bliver inspireret.

Det kan da være hyggeligt nok at se tingene forandre sig gennem året det samme sted, men man skal unde sig selv enten at ændre den rute, eller man tager et sted hen for at gå, hvor man ikke har været før.

Det er godt for vores sundhed i både krop og sjæl, og man mærker hurtigt, hvordan det er meningen, at vi mennesker skal være i kontakt med naturen, selvom vi tror, at vi skal leve digitalt hele tiden.

Der er bare ikke noget, der kan slå et outdoor-liv!

Flere Nyheder