Business Intelligence kurser – for en stærk forretning

13 juni 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Ønsker du, at din virksomhed skal styrke sin position i et konkurrencepræget marked? Så bør du sørge for at forretningen er særdeles stærk, når det gælder Business Intelligence.

Hvad er Business Intelligence?

Business Intelligence er den del af en virksomhed hvor data analyseres med henblik på at danne grundlag for de essentielle beslutninger i forretningen – fra det operationelle lag og helt op på ledelses niveau. Derfor er det vigtigt at medarbejderne i Business Intelligence afdelingen er skarpe på såvel metoden som anvendelsen af de for hånden værende applikationer, som anvendes i forbindelse med udarbejdelse af analyser, rapporter, dashboards med videre.

business intelligence kurser

Du kan således med stor fordel investere i såvel det rette software som i kompetencegivende kurser i Business Intelligence til de medarbejdere der beskæftiger sig hermed. På den måde kan du kvalificere dine medarbejdere og samtidig minimere risikoen for fejl og mangler i de rapporter som udgør selve fundamentet for de beslutninger der træffes i forretnings regi.

Hvor kan jeg finde gode Business Intelligence kurser?

Hos den danske kursus udbyder 4D finder du et skarpt udvalg af spændende Business Intelligence kurser. Har du for eksempel valgt at udrulle Microsoft Power BI som Business Intelligence platform i din virksomhed, kan du med stor fordel lade dine medarbejdere følge et kursus som kan lære dem hvorledes de bedst drager nytte af de applikationer som er indeholdt i dette stykke software.

Du kan også vælge andre Business Intelligence relaterede kurser, som anvender eksempelvis Microsoft Excel eller andre generiske programmer til formålet. Med et Business Intelligence kursus hos 4D får dine medarbejdere en grundlæggende forståelse for grundprincipperne i denne disciplin, lige som de kan få mulighed for at udvide deres kendskab til de dertil anvendte applikationer og metoder.

Du kan læse meget mere, og booke dit Business Intelligence kursus hos 4D, på https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/bi.

Flere Nyheder