Alkoholbehandling med Minnesota kuren

17 oktober 2019
Astrid Pedersen
Alkoholbehandling med Minnesota kuren

Et alkohol misbrug, som har stået på over et længere stykke tid, vil med meget stor professionel kræve professionel hjælp. Når man som alkoholiker indtager store mængder alkohol kontinuerligt over en periode på måske flere år, vil kroppen og hjernen uvægerligt tage skade.

Samtidig vil ens  evne til at fungere i et daglige på paradoksal vis afhænge af, at man har et vist kvantum alkohol i blodet. Dette kaldes funktions promillen, og overstiger i omfang den promille, ved hvilken en ikke alkoholiker for længst ville være gået i brædderne.

Et fravær af alkohol vil ydermere medføre meget svære abstinenser – selv de værste tømmermænd vil slet ikke kunne tåle sammenligning dermed. Abstinenserne kan medføre grimme fysiske smerter samt delirium. Og derfor er det meget risikabelt at forsøge sig med alkohol behandling på egen hånd. Den helbredsmæssige risiko er simpelt hen for stor – plus at du risikerer at falde i igen, hvilket blot vil medføre endnu voldsommere følelser af bondeanger og afmagt.

Professionel alkoholbehandling – når du ønsker at komme tilbage til livet

I stedet bør du, så længe du selv er i stand til det, kontakte et misbrugscenter med speciale i alkoholbehandling. Et sådant center vil kunne hjælpe dig hurtigt med at få lagt en behandlingsplan, som kan hjælpe dig ud af afhængigheden og videre med et liv uden misbrug.

Blandt de mest velrenommerede behandlingscentre med netop denne ekspertise finder du Behandlingscenter Stien. Behandlingscenter Stien er et misbrugscenter med en smuk og naturskøn beliggenhed i det jyske. Efter afgiftning og afrusning – som typisk forløber over et par døgn – vil du blive indlogeret på centeret, og den egentlige alkoholbehandling vil påbegyndes.

Hos Behandlingscenter Stien baseres denne behandling på Minnesota kuren – en kendt og anvendt behandlingsform med en høj succes rate. Du kan læse mere om alkoholbehandling, og snakke med en af de dygtige misbrugskonsulenter, på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder