3 tips til at fikse dit gamle trægulv

27 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Når dit trægulv er blevet slidt, og du er træt af at se på det, så kan du nemt få det til at skinne som nyt igen. Du kan vælge at få skiftet dit gulv ud med et helt nyt, eller du kan få det fikset af professionelle, så du kan beholde dit gamle gulv. Du kan læse mere om, hvilke muligheder du har for, at pifte dit gulv op og behandle det, så det kan holde endnu længere, her. 

Få slebet dit gulv

Hvis dit trægulv har fået lidt slidtage, så kan du få det slebet af en professionel. Du kan også slibe dit gulv på egen hånd, men med hjælp fra en professionel, så er du sikker på, at dit gulv ikke tager skade og gør i stykker. Du kan opsøge firmaer, der er specialiseret inden for gulvslibning ved blandt andet at søge på nettet. Bor du for eksempel i Herning, og vil du gerne finde et firma nær dig, så kan du søge på Gulvsliber i Herning. Her vil du få et overblik over, hvilke firmaer, i nærheden af dig, der kan hjælpe dig. 

Få dit gulv behandlet

Vil du gerne have, at dit gulv skal holde i så lang tid som muligt efter det er blevet slebet? Hvis ja, så kan du få det behandlet. Der findes forskellige slags behandlinger til trægulv. Du kan for eksempel få sæbebehandlet dit gulv, hvis du ønsker at det skal friskes mere op. Lak-behandling kan du få, så dit trægulv holder bedre mod slidtage og andet. Spørg en professionel om, hvilken behandling der vil passe bedst til dit gulv og dine ønsker. 

Få lagt nyt gulv

Hvis dit gulv er decideret ødelagt, så kan du få det skiftet til et helt nyt. Der findes gulvtyper, der er mere slidstærke end andre. Kontakt en gulvlægger og hør, hvad de kan anbefale dig. 

Flere Nyheder